Son güllerde tüm dünya da ölümcül etkisini gösteren Corona Virüsü (Covid-19) ile ilgili olarak bilgilendirme ve korunma yöntemleri ile ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından bilgilendirme broşürü hazırlanmıştır. Tüm halkımızın belirtilen hususlara özen göstermeleri önemle duyurulur.
13/1) - Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminde oyların eşit çıkması halinde, en çok oy alan iki aday arasında yapılacak ikinci tur Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi (Yön. 13/3) - Eşitlik olması durumunda Kur’a çekimi yapılacağı, 6- Başkanlığımızca alınan 2026/20 sayılı karar ekinde yer alan seçim takviminin bu seçime esas olduğu, İlgililere ilanen duyurulur.
Sitenin çalışması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. YouTube, harita ve çeviri gibi dış hizmetler yalnız izninizle yüklenir. Tercihinizi daha sonra değiştirebilirsiniz.