Yeşil Dönüşüm Destek Programı Hakkında

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) , küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik KOBİ Yeşil Dönüşüm Destek Programını başlatmıştır. Bu destek ile işletmelerin enerji etüdü maliyetleri ile etüt sonucu önerilen değişiklikler doğrultusundaki giderlerin bir kısmı KOSGEB tarafından karşılanacaktır.

Yeşil Dönüşüm Destek Programı ile KOBİ'lerin yeşil dönüşüm konusunda mevcut durumlarının tespit edilerek sorun ve ihtiyaçlarının belirlenmesi, gerekli stratejilerin oluşturulması, kapasitelerinin geliştirilmesi ve öncelikli ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanmaktadır. Program, Enerji Motorları Desteği ve Verimlilik Artırıcı Destek olarak iki ayrı modüle sahiptir. KOBİ'ler Enerji Motorları Desteği kapsamında 100 bin, Verimlilik Artırıcı giderleri içinse 400 bin liraya kadar destek alabilecektir.

Yeşil Dönüşüm Destek Programına ilişkin bilgi notu EK'te yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.

TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarına Davet
Online Mal Ticaretinde Sahtecilik ve Dolandırıcılık Eğitimi
Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi Yayımlandı
Pazar Kadın Girişimciler Kurulu Olağan Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret
Kısıtlamalardan Kimler Muaf? Bakanlık Listeyi Yayınladı.