Yabancı Dil Kursumuza katılan kursiyerlerimize Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN sertifikalarını takdim etti.

7 Haziran 2024 Cuma günü düzenlenen törene Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Şengül ÇAKIR ve Meclis Başkan Yardımcımız Sayın Orhan SAYMAZ katılım sağladı.

Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN : “İç ve dış paydaşlarımızın katılımıyla oluşturduğumuz Stratejik Planımızın amaç ve hedefleri doğrultusunda Yönetim Kurulumuzun oluşturduğu yıllık eğitim planına yönelik faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Akreditasyon Standartlarına uyumlu Meclis,Yönetim Kurulu ve üyelerimize yönelik eğitimler gerçekleştirdik.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın imkanları doğrultusunda sizlere en kaliteli eğitimi sunmak ve kendi yeteneklerimizin bilincine varmak en önemli hedeflerimizdendir.” dedi.

Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitim Programı
INOVALIG 2020 Başlıyor
Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Sn. Av.Harun Mertoğlu'ndan Odamıza Ziyaret
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Halil İbrahim PELTEK'ten Fuar Standımıza Ziyaret