TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Başkan Bayraktutan'a Doğum Günü Süprizi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ndan doğum günü 15 Haziran olan Pazar TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN’a pasta sürprizi geldi.

TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’nun pasta jesti ile Meclis,Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan Başkan BAYRAKTUTAN: ‘’Sayın Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na bu güzel sürprizlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim.

Pazar TSO Yönetim Kurulumuz ve çalışanlarımız ile bu pastayı keserek hep birlikte iyi dileklerde bulunduk. Yeni yaşımın başta sağlık olmak üzere tüm güzellikleri getirmesini diliyorum.” dedi.

Sosyal Medya Yönetimi Başlıklı Eğitim Duyurusu
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Oda-Borsa Müşterek Toplantısı Ardeşen TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Başkan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti