Sandalyeni Kap Gel Etkinliğimiz Ünlü Sanatçılarımızın da katılımlarıyla devam ediyor..

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası ile Pazar Kadın Girişimciler Kooperatifinin düzenlemiş olduğu her cumartesi akşamı Kız Kulesi karşısında tulum eşliğinde günbatımını izlemek için düzenlenen “Sandalyeni Kap Gel”  etkinliğine yöremizin ünlü sanatçısı sayın Hülya POLAT, Yönetim kurulu Başkanımız Neşet ÇAKIR , Meclis Üyemiz Şengül ÇAKIR , Pazar Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Sevim Taşkın ile kooperatif yönetimi ve üyeleri aynı zamanda vatandaşlar katıldı. Güneşin batması ile birlikte Başkanımız ; “Bu güzel coğrafyanın her bir köşesinde ya ölümsüz bir anı var veyahut tarihi bir eser var o eserlerden bir tanesi de tarihi Pazar Kız kulesidir. Kale’mizin karşısında her cumartesi günü yapılan bu etkinlik bizim için çok önemli. Geçmişten bizlere miras bırakılan eserlere sahip çıkmak onların yok olup gitmesine izin vermemek onları yaşatmak onların içerisine anılar hatıralar hikayeler yükleyip, yaşanır halde tutmak, hem insanın nefes alıp vermesi için hem de geleneklerini sürdürmesi için önemli. Bir taraftan da turizm açısından müthiş bir faydası var. Böyle geniş bir kültüre sahip ilçede kendi geçmişimize ait değerleri açığa çıkarmak onların üstüne anlam yükleyip yaşatmak birazda sizlere düşüyor. Şehirlerin gelecekleri o şehirde yaşayan yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. “Sandalyeni Kap Gel” sloganı ile pazarlı hemşehrilerimizi ve komşu ilçelerdeki vatandaşlarımızı buradaki tarihi ortamda günbatımını keşfetmeye davet ediyorum” dedi.

Not: Hava şartlarının uygun olması halinde her gün günbatımı seremonisine gidebilirler. #pazarticaretvesanayiodası #rizepazar #pazartso

Zorunlu Kış Lastiği Değişimi Uyarısı
Kovid-19 Tedbirleri Kapsamında Tam Kapanma Kararı ve Muafiyet Listesi Detayları Belirlendi
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Altın Ordu Belediye Başkanı Sn. Aşkın Tören'e Ziyaret.
Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbete Davet (Sırbistan)
Başkanımızdan Ramazan Ayı Mesajı
2019 Yılı Rize İli Müşterek Oda , Borsa Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.