Rize Teknokentine Kavuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Dijitalpark Teknokent), 22 Mayıs 2019 tarih ve 30781 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 1129 Sayılı Cumhurbaşkanı Karan ile aynı anda hem Rize hem de İstanbul konumlarında ilan edilmiştir.

Dijitalpark Teknokent Rize Yerleşkesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Zihni Derin Yerleşkesi içerisinde yaklaşık 4 dönüm arazi üzerinde kurulacak olup imar planı onay işlemleri ve projelendirme çalışmaları devam etmektedir.

Rize yerleşkesi tamamlandığı zaman yaklaşık 80 girişimci firmaya ev sahipliği yapması planlanmaktadır.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
İçişleri Bakanlığı 16 Mayıs 2021 Tarihli Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi Yayınlandı
Başkanımızdan İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı
İzmir Depremi - Geçmiş Olsun Mesajı