Pazar TSO Yüksek İstişare Kurulu 2024 Yılı Toplantısı Başkanımız Nevzat Bayraktutan Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu, 2024 Yılı Toplantısını Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN Başkanlığında Gerçekleştirildi.

9 Temmuz 2024 Salı günü Pazar TSO üyelerinden oluşan Yüksek İstişare Kurulu Toplantısında ilçemiz ekonomisinin gelişimi için yapılması gerekenler ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Toplantıya Yüksek İstişare Kurulu üyelerinden Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Şengül ÇAKIR, Meclis Üyelerimizden Sayın Sami KALYONCU ve Sayın Hakkı KURU, TOBB Pazar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Leyla TAŞKIN, Üyelerimizden Sayın Ömer KALYONCU ve Sayın Fahrettin HOŞVER,  Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Ali BEKİROĞLU ve Şeref üyesi olarak Pazar Belediyesi Başkanımız Sayın Neşet ÇAKIR ve Pazar Ziraat Odası Başkanı Sn. Nurettin İnce  katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN , Yüksek İstişare Kurulu üyelerine yaptıkları hizmet ve faaliyetleri anlattı. Pazarlı iş insanlarının sorunlarını devletin en üst kurumlarına birinci elden ilettiklerini belirten Başkan, Pazar’da üretim, istihdam ve ihracatın artırılmasına yönelik yaptıkları çalışmalarla ilgili YİK üyelerine bilgi verdi. Başkan, Pazar Sanayi Sitesindeki üyelerimizin gündemindeki en önemli sorunlardan kalifiye eleman yetersizliği, girdi maliyetlerin yüksekliği ve finansmana erişim olduğuna da dikkat çekerek, mesleki eğitimin geliştirilmesi konusunda Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın son dönemde gerçekleştirdiği projeleri anlattı.

Pazar TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sn. Orhan Saymaz'dan Erdek Ticaret Odası'na Ziyaret
Odamız Disiplin Kurulu Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
İhracatta Riskler ve Müşteri Bulma Yöntemleri Eğitimi Hk
Koranavirüs Yeni Tedbirleri Hakkında Önemli Duyuru - 17 Kasım 2020