KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin talepleriyle, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Yurt Dışı İş Gezisi Desteği kapsamında değişiklik yapılmasına ihtiyaç olduğu, bu kapsamda Yurt Dışı İş Gezisi Desteği üst limitinin 60.000 TL olarak belirlendiği duyuruldu.

KOSGEB tarafından yayımlanan bilgi notunda ise her bir yurt dışı iş gezisi için işletme başına sağlanacak destek üst limitinin 20.000 TL olarak belirlendiği, bu tutarların 30.03.2022 tarihi itibariyle uygulanmaya başladığı bildirildi.

Bu doğrultuda yurt dışı fuar gezilerinde ve/veya yurtdışı ikili iş görüşmeleri (B2B) gezilerinde ilgili desteklerden faydalanabilmek için izlenecek yolları içeren görsel kılavuzlar yayımlandı.

Üyelerimize duyurulur.

2019 Yılına Ait Bilgileri İçeren Yıllık İşletme Cetveli Giriş İşlemleri 31 Ağustos 2020 tarihine kadar Yapılacaktır.
Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi
Başkanımız'dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı
Amerika Miami ve Orlando İş Gezisi Talep Toplama Duyurusu