Expo Batumi Travel 2022 - 13. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarına Davet

Gürcistan Ankara Büyükelçiliği tarafından Kurulumuza iletilen yazıda, 13-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Gürcistan Batum'da 13. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı "Expo Batumi Travel 2022"nindüzenleneceği belirtilmektedir.

Turizm, otel, restoran, otel ekipmanları, spa ve eğlence merkezlerini konu alan fuarabirçok ülkeden şirketlerin katılımı öngörülmektedir. Fuar, Gürcistan turizminin gelişmesine katkıda bulunmayı, Gürcistan'ın uluslararası arenada daha çok tanınmasını, turizm sektöründeki yenilikler ve yeni teknolojiler hakkında bilgi alışverişinde bulunulması ile iş birliklerinin derinleştirilmesini amaçlamaktadır.

Expo Batumi Travel 2022 fuarına; Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Gürcistan Ulusal Turizm İdaresi, Acara Turizm ve Tatil Yerleri Dairesi, Batum Belediyesi, Gürcistan Ticaret ve Sanayi Odası, Acara Ticaret ve Sanayi Odası, Acara Özerk Cumhuriyeti Turizm Endüstrisi Federasyonu, Gürcistan Rehberler Derneği, Batum Taşımacılığı Dairesi, Gürcistan Uluslararası Yabancı Yatırımcılar Derneği (IIA), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Gürcü-Türk İş Adamları Derneği (GÜRTİAD), Gürcistan İş Adamları Derneği (BAG), Gürcistan Uluslararası Ticaret Odası (ICC), Gürcistan ulusal ve yerel TV ve gazeteler destek vermektedir.

Fuar hakkında ayrıntılı bilgi için: Geonet Expo / Magdana Paksadze (Türkçe bilmektedir).

Tel: +99 557 423 39 73, +99 559 946 88 56 I E-posta: geonetexpo@gmail.com

İmalat Sanayinde Seçilmiş 8 Alt Sektöre Ait Kaynak Verimliliği Rehberi Yayınlandı
Pazar TSO Kurumsal Web Sitesi Yenilendi
Online Export Akademi Programı Duyurusu