Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlama Mesajı

18 Mart Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Türk tarihinde askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Türk milletinin Çanakkale'de elde ettiği zafer, bütün dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir. Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümünü kutluyor; bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Neşet ÇAKIR

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

Başsağlığı ve Vefat Mesajı
Elazığ Depremi Yaralarını Birlikte Saralım
Pazar TSO'ya Rize - Artvin Havalimanı Açılışı Öncesi Ziyaret
Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru
Rize İli Oda Borsa Müşterek Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.