Başkanımızın 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

Yaz tatilinin ardından, yavrularımız yeniden okula dönmelerinin heyecanını yaşıyorlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıkları ve huzurları her şeyden önce gelir. Pazar, gelecek yıllara eğitimli insanının başarısıyla damga vuracak. Türkiye’nin hayallerini hedeflere, hedeflerini gerçeğe dönüştürme mücadelemizde en büyük güç kaynağımız, nitelikli, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesillerimizdir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’na merhaba diyen tüm öğrencilerimize ve onları geleceğe hazırlayan değerli öğretmenleri ile tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyorum. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak eğitim camiamıza Rabbim‘den başarılar diliyorum.

Neşet ÇAKIR

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

Coğrafi İşaretlerin Yüzde 40'ında Oda ve Borsaların Adı Var
TOBB Türkiye 100 Yarışması Son Başvuru Tarihi 31 Ağustos 2022 Tarihine Uzatıldı