Başkanımız Sn. Neşet ÇAKIR Ankara'da Düzenlenen TOBB Oda Borsa Müşterek İstişare Toplantısına Katıldı

Ankara’da düzenlenen TOBB Oda / Borsa Müşterek İstişare Toplantısına Başkanımız Neşet Çakır’da katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda/Borsa Müşterek İstişare Toplantısı Ankara’da TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde oda/borsa yönetim kurulu başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Neşet Çakır’da katıldı.
01 Nisan 2022 Cuma günü gerçekleştirilen toplantı sırasında Oda ve Borsa başkanları yaşanan sektörel ve bölgesel sıkıntıları dile getirerek, çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundular. Ülkemizin ve bölgelerimizin içerisinde bulunduğu genel ekonomik ve mali durumun da değerlendirdiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Neşet Çakır’da açılmak üzere olan Rize-Artvin havalimanı ile ilgili olarak üyelerimize ve bölgemize gelecek yatırımcılara destek/teşvik sağlanmasını, bölgenin tanıtımı için Kamuoyu’nun desteğini beklediklerini ifade ettiler.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası İle Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı
Yıllık ve Munzam Aidat 1. Taksitleri Son Ödeme Tarihi 02 Temmuz 2018
Coğrafi İşaretlerin Yüzde 40'ında Oda ve Borsaların Adı Var
Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbete Davet (Sırbistan)