Başkan Bayraktutan'dan Sanayi Sitesi Ziyareti

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN, Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Sanayi Sitesinin ilçe ekonomisinin can damarı olduğunu ifade eden Başkan BAYRAKTUTAN Üyelerimizin sorunlarını yerinde görerek şunları söyledi:

“Üyelerimizin yaptıkları işleri yerinde gördük. Çay sohbetlerine de misafir olarak esnaflarımızın taleplerine hızlı çözümler üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Halkımızın, esnafımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. Sıkıntıları, sorunları dinledik. Bu bölgede iyileştirme yapılmasıyla ilgili çalışma yapılacağını kendilerine ilettik. Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her daim yanlarındayız. Sağ olsunlar bizleri güler yüzle karşıladılar. Yoğun ve ağır iş tempolarına karşın güler yüzlerini eksik etmiyorlar. Sıcak karşılamaları için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Ziyaret ettiği Üyelerin çalışmaları hakkında bilgi alan  Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN, esnaflara bol kazançlar diledi.

Aidat Borçlarının Yapılandırılması İle İlgili Duyuru
TOBB Başkanımız M.Rıfat Hisarcıklıoğl Odamız Meclis Üyeleri İle Ankara Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerinde Buluştu
İzmir Depremi - Geçmiş Olsun Mesajı
Yıllık İşletme Cetveli Gönderme Zorunluluğu Hakkında Önemli Duyuru