Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası ile Pazar Ziraat Odasından Başkanımıza Hayırlı olsun ziyareti

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail KUYUMCU , Pazar Ziraat Odası Başkanı Sayın Nurettin İNCE ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Neşet ÇAKIR’ı ziyarette bulundular. Başkan Neşet ÇAKIR misafirlerimize Odamızın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yeni dönemde planlanan çalışmaları özetledi. Pazar TSO olarak, kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kredi Garanti Fonu (KGF) Yeni Destek Paketleri Bilgilendirme Seminerine Davet
Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sn. Hasan Kiraz'dan Başkan Çakır'a Hayırlı olsun Ziyareti
Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı
Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı 4. Dönem Başvuruları Başladı