Ak Parti İl ve Pazar İlçe Yönetiminden Başkan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Rize İl Başkanı sayın İshak ALİM ,Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri , Ak Parti Pazar İlçe Başkanı sayın Adem YILDIZ ,Pazar Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Pazar Belediye Başkanı sayın Ahmet BASA ile birlikte Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Neşet ÇAKIR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ALİM, yeni dönemde bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanı olan Neşet ÇAKIR ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyelerine görevlerinde başarılar diledi.  Yönetim Kurulu Başkanımız  Neşet ÇAKIR, yeni dönemde daha önce olduğu gibi İlçemizin tüm kurum, kuruluş ve STK’ları ile iş birliği içerisinde Pazar’ın kalkınması için çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Türkiye-Katar İş Forumu (Online) 29 Eylül 2020 Saat: 11.00
Cumhurbaşkanımız Tarafından Açıklanan Covid - 19 Ekonomik İstikrar Kalkanı Kararları
Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına Davet
Başkanımızdan 19 Mayıs Kutlama Mesajı
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Odamız Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.
Su Dışındaki Sıvı Ölçme Sistemleri ile Bazı Ölçü ve Tartı Aletlerinin Muayenesi İle İlgili Önemli Bilgilendirme