29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız. Yüce meclisimiz bundan 99 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “ Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ” ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş, milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır.

Bugün bizlere düşen görev milletimizin refahını arttırmak ve ulusumuzu dünya ulusları içerisinde hak ettiği yere taşımaktır. Türk Milletinin en önemli kazanımlarından birisi Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünde bu tarihi günün onurunu yaşamaktayız. Cumhuriyetimize birlik ve beraberlik duyguları içerisinde sahip çıkmanın hepimizin asli görevidir.

Bu duygularla, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Neşet ÇAKIR

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği
KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvuru Süresi Uzatıldı